Video/Film

Nummer Dato Overskrift
0060V1-Z-MZR 09/03/1992 Interview med Asta og Alfred Jensen

Beskrivelse / Historie
Interview med Alfred Jensen optaget på kassettebånd foretaget af Peter Straarup. Placeret i kuvert med kort maskinskrevet referat af interviewet udenpå kuverten.
Anvendelse
Dokumentation af personhistorie. Desværre taler intervieweren mere end interviewpersonerne
Mål
Højde 7 cm
Længde11 cm
Bredde1,8 cm
Gruppenr. Gruppenavn
11.98.9.10Lyd på kassette

Foto

Transskriberet af Jytte Holm Jørgensen jf. nedenfor

ZR_historie.docx

Individuelle oplysninger
StandPæn
Restaurering
PlaceringAndet (DTM, Zonen film- og lydsamling)
Erhvervelsesdato05/28/1999
ErhvervelsesmådeGave
Overdragers oplysninger
BemærkningerMail fra Jytte Holm Jørgensen 21. april 2020: Hej F ! Bånd nr 1 Straarup og Alfred Jensen: Da du skrev, at det  kun var ”noget” af båndet jeg skulle skrive – tænkte jeg hvor på båndet er det så ? – og så valgte jeg at skrive hele molevitten. Og det blev noget af en opgave. Lytte-skrive-spole tilbage-lytte-skrive-spole tilbage ……… i én uendelighed …. Det blev til 9 sider. Så dem får du. Bjarne har været sød at hjælpe med korrektur-læsning. Sjovt nok, - AJ nævner Hånd i Hånd og Hafnia – begge steder har Bjarne været ansat. Nu holder jeg en lille tiltrængt pause. Skrivningen har også været en tur ned ad memory lane. Husker og kan genkalde Straarup kom ned til kassedame Jytte og fik vekslet en check på 200,-. Også Da Bjarne og jeg var på udkig efter bolig, så talte Bredo min sag for Straarup og han fandt ud af, at nu da Børge J’s kæreste  skulle flytte ind hos ham i Bagsværd, så kunne vi få lov at leje halvdelen af kærestens hus i Virum. Og glad blev vi. Når PS taler på båndet lyder han noget mere resolut og ”vidende” end når han kom til mig og fik vekslet check. Hir. En ting jeg også husker var - at jeg tænkte hvad det var for en ring AJ havde på. Blev senere klar over at det var LOGEBRODER-ring. Hilsen Jytte Jeg har undladt at skrive det allerførste, hvor PS fortæller om AJ’s liv inden han kom i redningskorpset. Jy
Station(er)Hellerup/Østerbro, Flyvetjenesten, Ringsted, Ålborg, Nykøbing F, Kalundborg


Danmarks Tekniske Museum, Zone-samlingen. Udskrift af EDB register. Kun til privat brug. Må ikke anvendes som kilde, forevises eller kopieres uden skriftlig tilladelse fra museet.